brunata

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ BRUNATA

Η Brunata είναι η εταιρία στην αγορά με τη μεγαλύτερη εμπειρία στη κατανομή κόστους θερμότητας.

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ

Οι ρίζες της Brunata μπορούν να αναχθούν στην πρωτοποριακή ημέρα στις αρχές του 20ου αιώνα, όταν ένας Δανός μηχανικός επινόησε ένα θερμοηλεκτρικό θερμιδόμετρο για τα θερμαντικά σώματα. Η καινοτομία αποτέλεσε βασικό θέμα από τότε, και ως εκ τούτου, η έρευνα και η ανάπτυξη εξακολουθούν να είναι οι βασικές λειτουργίες της εταιρίας μας. Με σχεδόν έναν αιώνα εμπειρίας, η Brunata προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες μοναδικής ποιότητας που πληρούν τις απαιτήσεις του σημερινού κόσμου.

Η ΜΑΖΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΜΕΤΡΗΤΩΝ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ

Ο Δανός μηχανικός Κωνσταντίνος Brun είδε αμέσως τις δυνατότητες αυτού του μετρητή ο οποίος επέτρεψε να κατανεμηθεί το κόστος θέρμανσης κατά τρόπο πλήρη και ακριβή.

Το 1935 η εταιρία μετατράπηκε σε εταιρία ΕΠΕ και ασχολήθηκε με την παραγωγή μετρητών για καλοριφέρ, καθώς και την ανάπτυξη των συστημάτων κατανομής θερμότητας για εγκαταστάσεις κεντρικής θέρμανσης.

Η BRUNATA ΕΓΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ ΣΤΗ ΔΑΝΙΑ

To 1950 η Constantin Brun A/S ίδρυσε την εταιρία Brunata μαζί με την Ελβετική εταιρία.Το όνομα της εταιρίας δημιουργήθηκε με τη συγχώνευση των ονομάτων των δύο εταιριών: της Δανέζικης Brun και της Ελβετικής ΑΤΑ και έγινε ΒRUNATA.

Από την αρχή, η εταιρία είχε λάβει γνώση των διεθνών δυνατοτήτων, και κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1950 είχε εγκατεστημένες εταιρίες στη Γερμανία και σε άλλες χώρες.

Από το 1975 η Brunata Α/S άνηκε στον όμιλο Kosan, μέχρι την 1η Μαϊου 1990 όταν η εταιρία εξαγοράστηκε από τον σημερινό ιδιοκτήτη, Master of Engineering Jens Peter Fischer Hansen.

 Δείτε όλη την παρουσίαση εδώ.